Семинар: НОВО! Актуални въпроси относно финансиране на проекти и дейности в областта на околната среда от ПУДООС. Общи задължения и специфични изисквания за изграждане на пречиствателни станции за отпадъчни води и канализационни мрежи. Състояние, управление и опазване на системата от защитени територии в България. Дейности по опазване и ползване на лечебните растения в България


На 9.03.2017 проведохме пореден семинар в областта на околната среда. Посетиха го представители на Общини от цялата страна, Районни Столични Общини, В и К -дружества. Коментираха се добри практики, най-често допускани грешки в проектите, практически казуси и др. Дадоха се разяснения по екологичното законодателство.

Лектори в обучението бяха представители на ПУДООС и МОСВ: г-жа Светла Кирчева-вр.и.д. Директор на Дирекция ФЕПД на ПУДООС, Емилия Георгиева, държавен експерт в отдел „Контрол“, дирекция „Управление на водите” на МОСВ, Цветелина Иванова - държавен експерт в отдел „Защитени територии“, Дирекция „НСЗП“ на МОСВ и Калина Стоянова-държавен експерт в отдел „Биоразнообразие”, Дирекция „НСЗП“ на МОСВ.